Cytuj:
Wiem, że już wcześniej zapowiadałem te małe forumowe spotkanie, ale w moich prywatnych sprawach niezbyt wychodziło i musiałem zrezygnować z planów. Teraz przejrzałem eventy i najbliższy jest Falkon, który trwa od 12 do 14 października, czyli od piątku do niedzieli. Pełny bilet kosztuje 60 zł, nocleg jest zorganizowany w budynku szkoły podstawowej i jest darmowy, jedynie trzeba swoje rzeczy do spania wziąć jak np. śpiwór. Cały event jest w Lublinie, więc i miasto byśmy sobie pozwiedzali jak nie byłoby co na evencie już oglądać. Akurat wtedy już będę studiował, ale to dopiero początek i event został tak ułożony by każdy znalazł te wolne pare dni. Więc preferuję by tegoroczne pierwsze spotkanie właśnie na Falkonie urządzić, pochodzimy sobie, pogadamy, poznamy się, zobaczymy co na evencie nam zaoferują. Jeżeli będą chętni na te spotkanie to pojadę, ale jeżeli nie będzie chętnych no to ja sam nie mam zamiaru tam chodzić.
Taka propozycja jest ode mnie dla was. Jeżeli ten pomysł nie wypali to następny termin na spotkanie jest koniec kwietnia czyli Pyrkon.
Jutro pogadam z mamą na ten temat. Znaczy się... dzisiaj. 60 zł za bilet plus jakiś dodatkowy hajs... powinno się udać. Mama raczej nie powinna mieć nic przeciwko, więc z chęcią pojadę. W Lublinie jeszcze nie byłam, więc pozwiedzam sobie i pogadam nieco z forumowiczami ^^ Szybko będziecie mieć mnie dość >:D
Pytanie tylko, czy będziemy się w coś przebierać czy przyjechać Casualowo?
Jeśli chodzi o Pyrkon to na pewno będę bo umówiłam się z Alex, więc tutaj to już pewne. Heh każdy zobaczy mnie w przebraniu...
Spodziewajcie się Female Shadowa ha!To forum to jakieś cudo
Poznałam naprawdę masę świetnych ludzi ^^